Suck hej.


Jag skrev det NÄST bästa man kan göra med munnen, först kommer ju spotta på din mamma!
Inte din mamma Friday... Hon lagar det bästa maten dregel

Men i alla fall Tja har ni haft det bra, jag har haft det som vanligt okej men när vi var på väg hem var det supervarmt och det gjorde min dag kära vänner.
Jag kan inte hjälpa att märka att det knappt finns några kommentarer på denna B-logg och det gör mig lite... Piss off om ni fattar.
- Nej nej jag är inte arg jag bara förstår inte varför du inte använde kondom!????!!! Liksom här har vi ju snackat om det och så går du och gör din syster på smällen Jacob du måste förstå!! Mamma e inte arg bara lite... Förvirrad
Va nej nu skrev jag fel... Råka ta några blad från dagboken här i... Sånt händer

Ursäkta men som vanligt tänker jag inte detaljerat gå in på vad jag har gjort i dag eftersom att jag inte har gjort något i dag!!
Okej lite shopping och fixa naglarna till David kommer över men annars inget haha puss på rumpan och hej då!

Nej fel igen innan jag drar måste jag ( eftersom att det är min plikt) informera eder om att det finns världen bästa låt där ute på youtube och den heter Jag är en Vampyr.

Cya
// Wally fine 

Lev livet som satan innan satan lever livet med dig

Tisdag med stort T ?!

skulle bara vilja påpeka en sak om ditt lilla påstående wally...jag håller inte riktigt med...det finns faktiskt nåt bättre man kan göra med munnen och jag tror många håller med mig :P
idag hade  vi musik och skulle först sjunga någon låt som låter typ exakt som den sista i filmen Juno...sen skulle vi sjunga någon reklam sång ni vet dety är typ en liten tjej som går med sin pappa till sjukhuset och ser massor med konstiga saker och dom säger att barn har fantasi fast kroppen är sjuk eller nått? det är ivarjefall en omgjord verision av somewhere over the rainbow + någon annan som jag inte kommer ihåg....jag kan försöka lägga in båda låtarna på bloggen den första hittar jag nog inte ens men om någon vet hur man lägger in grejer från youtube....lämna gärna en kommentar och förklara...tack
sen hade vi också ett skitigt prov i engelska....fattade först ingeting men när jag förstod att det behövs att man kopplar in den där klumpen i huvet för att kunna läsa förstå...ja till och med stå...så gick det bättre....annars har jag inte hunnit så långt på dan.....eller jo....kladdverket var väll okej....fast alla åt först en typ jätte mäktig chokladmuffin först så alla typ höll på att spy när dom skulle äta min...det var väll kul....
men annars glöm inte..... :P
i vetenskapens värld borde humlan inte kunna flyga. men det vet inte humlan. så den flyger vidare ändå ...
haré gött
tja//friday
 

Tja bröder och systrar!!



Såå idag hände liksom såå mycket.
Ni först var jag och.... Fan jag kommer inte på nåt helvete!!
Nej jag har ärligt inte gjort något som kommer att få er att bli intresserade... Guda ( går och tar live av sig meddans äter upp all mat och slickar fettet från stekpannan) fan också.

Haha det låter nog som att jag är på dåligt humör men det är jag ärligt inte hoho.
Därför jag skriver hoho istället för hihi... Jag ni märker säkert själva liksom hoho är såå mycket mognare om ni fattar liksom hoho jag är farbror Einar meddans hihi jag är Titti den glada pippin... Ja allt är liksom ljust och glatt...............

Woho inte ens jag hängde med vad jag skrev just och det var jag som skrev det O.o
Menmen nu har jag skjutit upp mitt prov i nästan i en månad nu men det slår fortfarande mitt rekord där t.o.m läraren som hade gjort provet hade slutat och omprovskillen hade provet som en rutin med sig...
Om nu den där dumma lilla flickan skulle dyka upp en dag för att lyfta pennan men en suck och med en duns slå sig ner på stolen meddans tårar flödar ner för hennes kind och fusklapparna ligger utanför och inte förstår varför hon lämnade dem men vi vet alla varför hon gjorde det.... Hon var tvungen att klara av det här ensam och ingen kunde stoppa henne.....
Och så fick hon inte ens halva rätt WTF!!!

Menmen det är Wally som skriver om ni fattar det...
Sorry om jag har glömt att skriva vem som skrev vad men jag är deprimerad och måste få ut min sorg och jag skäms såå.

Att le är det näst bästa du kan göra med läpparna

Wallys mem...

Listan!

- Förlora oskulden
- Komma till skolan full
- Bli avstäng från skolan
- Bli nerslagen
- Slå ner någon
- Få någon att bli kär i dig
- Ha två förhållande samtidigt
- Vara borta i tre dagar utan ett ljud
- Snatta en bil och hämta upp någon eller några med den
- Bli medlemmar i ett band
- Lära sig spela instrument
- Pussa varandra inför minst 5 personer
- Bli medlem i bak klubben i skolan
- Få en ärke- fiende
- Bli polare med värstingarna
- Ha en affär med en lärare på skolan och sen dumpa henne
- Bli utbetalde från fängelse
- Gå på årets fest
- Börja att klä sig som en viss stil( Elin och Brian får bestämma)
- tatuera sig
- Bränna ner nått
- Fejka sin egen död sen komma tillbaka


Wally....

Don't fuck with me!!

söker länkare......eh?!....

glöm inte.....länka oss och vi länkar er!!!!!



jupp så kan det vara.....alltid

asså sorry igen guys....vi....host....jag ivarje fall, har glömt att skriva i helgen..har haft viktigare saker för mig..nej såklart har jag inte haft viktigare saker än ni...men jag har haft tvång...om man säger så.
jag har spanat in  min syrras fotbollsmatcher hela helgen. först var det lite misslyckat men sen blev det faktiskt kul....jag vet so not friday skämta snarare so not wally....okej nu babblar jag bara.
jag har nyss bakat till hela klassen...klassråd ni vet...bild på bakverket....eller kladdverket, nedan, titta och njut för det tog en evighet att göra den.
en annan grej.... blev sketa arg när jag upptäckte att på t vå stycken prov jag trodde det gick bra på.....attt det inte gick så bra....
men jaja sånt e livet vett ni...lärare hatar elever....elever hatar lärare...
sen skulle jag också vilja säga en sak....alla som har min msn har fått ett kedje brev om sälar från mig...snarare två....det skulle vara bra om ni skickar vidare det andra brevet...för det blev något konstigt i första och flera raderades eller nått. tackar..
och sen får ni ju inte glömma....
risken att du ska bli träffad av blixten är större om du står under ett träd, skakar näven mot himlen och säger "fan ta åskan"! XD
vi hörs // Friday





Mhm och varför

om jag går och blir galen kommer du fortfarande kalla mig Superman och om jag stannar kommer du stanna och hålla om mig.

Gissa den låten!!!
Asså den e lite spejsad men den e fan den bästa!!

Ja just det sorry Friday att jag inte varit så närvarande och jag har haft en del problem att ta i tu med ja t.ex varför växer dem inte och varför går inte den i i den och såklart varför smakar han kaviar!!
Men nu återgår vi till dem problem som vi har just nu om ja nu hänger med så har en fågel viskat i mitt öra att NI ÄR I MOT ABORT nej jag mena ladda ner.
Så ni tycker att vi ska paya ut för att ta hem en liten skiva som vi ändå bara får andvända i en vecka sen måste den tillbaka och det kostar!!!
Nej du jag har hört att det är dyrt i japan och hur fan ska jag ha tid när jag letar efter japanska pojkar att ha kul med!!!!!
Menmen somvanligt hände typ nada i skolan och då menar jag nada jag lovar att ni klara att leva utan att veta och jo vi hade karaoke på musiken.
God och jag har fan tondöv, kan inte dansa och jag känner att bena viker under mig när jag ser hans blick så stint stirra på mig.
Men jag kommer tyvärr inte kunna skriva i helgen eftersom att jag ska övernatta hos Fylle Nettan som kom just från sjukan.

Ha en underbar fredag  och må gud vara med er för u haglar det...

Va säger hennes pappa

men va säger Bells pappa?!


//Wally

Wally var är du?

asså var är du wally?! du har ju iunte skrivit på asa länge!! okej igår då, men ändå! hur kan du bara lämna mig här med världens ansvar i händerna! wallllllyyyyy!!!
så då var man avreagerad.
idag hade vi någon jäkla debatt i skolan...asså på svenskan så skulle några vara emot nedladdning och några för....jag blev tyvärr för nedladdning.... asså wally du gillar ju anime och manga eller vad fan det kallas....och då sa jag att vad ska dom som vill titta på manga göra om det inte finns i sverige ska dom åka till fan japan för att köpa filmen eller? då måste dom ju ladda ner...!
efter så typ dampade en kille och en tjej som typ också gillar manga dom dampade typ loss på mig och ba jo man kan visst se en hel utan natt ladda ner....
men va fan jag sa bara vad wally hade berättat för mig och hon kanske inte tittar på nördig manga...skoja alla manga är nördig men änd¨å.....jag blir arg!
jaja, jag hade precis friidrott och by the way jag mika och tuva ska åka på ett träningsläger till falun två dar...eller tre...nice vi ska bo i ett gammalt fängelse......det blir intressant..
men vi hörs och glöm inte....vad är det för mening med kärlek på avstånd?


brottom....+ veckans bild XD

hejsan! egentligen har jag två läxor och en paj att göra innan nästa kvart så jag säger bara lycka till till mig själv, för det förstår man ju hur det kommer gå......
wally jag är glad för din skull med högtalerna och allt vad det nu var...förstår bara inte varför du inte skaffa allt det där till festen i lördags?! jaja älskar dig ändå...förresten jag fick en lapp idag där det stod att någon skulle mörda mig...har ni sett något om det lämna en kommentar:P nej jag skoja bara klart jag vet att det är du wally polly .....vem annars skulle vara såå emm...prinsessa menade jag såklart... mitt fel
 men hörni ska dra nu och ge mig en lyckospark och jag lovar att jag inte säger tack...fuck nu gjorde jag det igen.... jaja bryt ett ben till mig själv
pussar // Friday




TJO!

Tja!!!!

Jag är på toppen humör och ni måste ursäkta mitt plötsliga försvinnande i går när jag aldrig kom tillbaka... Sorry
Men nu har jag saker att berätta... Ja e inte på smällen om ni trodde det.
Jag visste att ni tänkte på det era jävlar... Nej ni är små underbart fluffiga änglar... Just nu i alla fall.
Men åter till det jag skulle berätta och det var att jag har fått en helt ny musik anläggning som gör att hela golvet skakar och jag är redo för fets.
Sen har jag även fått en fet cd spelare med värsta högtalarna och till sist men verkligen inte minst en SKRIVARE!!!!
Jag vet vad ni tänker även nu och nej jag vill inte sätta på skrivaren era sjuka jävlar utan ända sedan jag tappa karamell i i vår förra har jag längtat efter en ny i typ miljoner år och äntligen är den här.
Tårarna rinner och pappret försvinner i en jävla fart eftersom att jag har klickar alldeles för många gånger på knappen och nu kommer det hundratals med papper där det står JAG SKA MÖRDA DIG DIN JÄVEL.
Så det är väl dags att dela ut dem i korridorerna... Så när folk vaknar nästa morgon så märker dem att det är någon som är ute efter dem och plötsligt börjar det utspela ett livsfarligt drama framför mina egna ögon, Detta går nu att köpa på DvD eller Blue Rey och om ni beställer så får ni en japansk porr film på köpet slå till nu och ring 0707208887.

Ja det var väl allt för mig JUST NU för jag ska gå och spela in en japansk porr film på vinden.
Ses mina älsklingar och puss på rumpan... Ja, jag har sett henne


//Wally

Tja alla som läser... Fan nu började jag gråta


Menmen idag blev jag medlem på Facebook med hjälp av en viss snygging.
Ja vet inte hur man gör men adda mig om ni vill

JA e lite darrig eftersom att jag har legat i någon sorts koma i den senaste 3 dagarna var bara tvungen att skriva på vår så uberligt underbara B-logg!!
Såå idag har jag ju inte dragit till skoan men imorgon ska jag gå dit i mina tjocka kalasbyxor.
Fy fan va hemska grejer du visar Friday!!!
Blunda om du inte vill möta sanning men älsklingar måste dra ska käk
Cya

//wally

LÄS DETTA!!!

efter du läst detta vill jag att du går ner till det tredje inlägget uppifrån (absolut inte räknat med de här)för dom som ändå inte förstår så är det inlägget under en bild av en kossa och massor av papper . nej nu skoja jag bara wally jag menade ju såklart en prinsessa och papper.
inlägget heter fair information......

Tuesdays (suuuuuccckkkk)

asså jag är ledsen att vi inte har skrivit på länge och så. men har bara inte haft tid.
men nu kära läsare kommer det ni har väntat på......ett inlägg...ta da! :P
idag har det varit en skit dag....
asså när vi skulle redovisa vårt franska projekt (på franska) så lät vår fröken dom andra ge  mig och jenny feedback.... det var väll okej förutom att kritiken var fucking f*tta dålig.. och sen som om det inte räckte med kritiken så ska dom få säga vilket betyg som dom tyckte vi skulle få.....alltså hela j*vla franska gruppen! först var det någon som sa mest på skoj bara G men sen blev det typ VG...men inte mer.... jag tycker inte det är rätt att en fröken låter klasskompisarna bedömma någon annan....liksom det är ju väldigt härligt att få höra från ens klasskompisar att man inte var bra..... det vill jag hellre höra från ens fröken som man ändå inte har särskilt mycket intresse för....
inte nog med det.....hon förväxlar oss och skriver jennys betyg till mig och mitt betyg till jenny så när vi frågar henne om betygen och får veta hur det egentligen är så blir ju den ena av oss ledsen eftersom betyget sänks då......och den andra får högre eftersom amn byter...! asså får en lärare verkligen göra så?!
dagen avslutas inte bättre när jag får se ett mail om någon j*vla idiotisk sport att döda sälar!!!!!

håll koll på mamma, och se till att inte döda brorsan
vi hörs // Friday   


                                  
ASSÅ TA ER J*VLA DÖDA SÄL SPORT OCH STOPPA UPP I.... DET ÄR HELT JÄVLA SJUKT!!!!!!

Vi tar det en annan dag...



Sånt händer när man är över smart

fair information :P

Om DU har en blogg...vilken blogg som helst.....länka oss så länkar vi dig!
du ser vi börjar bli lite ensammma här...inte tokiga bara ensammma
båda vinner ju på det eller hur?!
för attvi ska veta att du har länkat oss skriv en kommentar med din bloggadress så vi kan checka om du har länkat oss..
..då länkar vi dig för fan! XD

-...Im dying please read our blogg
- Don't let her die you basterds

I have eated your balls....it's not so great actually!

hellow Brother

Sååååå nu har vi kommit hem från El fiesta!!!!
Vi har fortfarande våra trosor på och förhoppningsvis har vi haft det hela natten.
Vi blev själv förvånade över att klockan var sju när vi vakna i Tompas festlokal FUCK YOU TOMPA FÖR ATT INTE VÄCKA OSS!!!!
Men i alla fall så är klockan 09.33 och vi har alltså varit ute i elva timmar och tre minuter och nu kan vi inte sommna eller vi slockna när vi landade i Wally säng med en duns och luckten av stark parfym och rök och skog i våra kläder.

En sak som vi kommerihåg MYCKET tydligt var när några killar bestämde sig för att dem skulle gå och bli lodisar och tände på en tunna men det gick som det gick och det är därför vi lucktar öl jag mena vi lukat rök... WE DON'T SMOKE

Oh just det den sjuka grejen med att inte någon kunde väcka ett par uber heta tjejer i en främmande soffa för att halva gästerna låg i ett badkar men det är lugnt jag har för mig att Wally och Friday var någon gång i det badkaret för olika...saker

Ja i alla fall så tog vi tåget super tidigt och kom hem någon gång runt 8 tiden... vi åkte med några polare...någon ville köra bil undra hur det gick för dem.
Det är ganska sjukt att nördarna har varit på fest och det är nog den sista gången...vo såg även en glimpt av Twilligt när vi var där men typ ingen var där under kvällen men på natten så kröp alla in i tv rummet och sommna framför eller när hon bara NEJ:NEJ JAG LÄÄÄÄMMMNAR DIG ALDRIG...det var väl så det lät...dog hon?!
 Men men ses i ett nästa liv för nu måste vi städa upp den röra vi gjorde när vi kom hem och gå och lägga oss....ja en sak är säker vi är INGA SVENNE HOROR FRITZZZ

Friday: Vem fan döper någon till fritz :P
 Wally: I donno kommigen så drar vi!

PS
Sorry attvi inte har några underbara bilder men ni ser klumpiga Wally och Vanja glömmmde den när vi skulle dra....

Tja alla bloggläsare...

Så nu är Wally och Friday på topp när ni andra sover så gott... det rimmar fett
I alla fall nu ska vi dra på FEST!
Aa vi vet vad ni tänker...dom på fest aldrig skulle inte tro det!!
Men det är så sant som Wally är tokig och Friday ver när det ska rengna!!!
Hemma hos Wally är det ff och igentligen ska vi vakta hennes lillebror men som tur va fick han följa med sin mamma och pappa ut och fest.
Vi känner oss redo och super heta och vi lovar att vi skriver tillbaka om vi har kommit hem säkert...ni vet ju vad som händer min söta flickor som tar en genväg igenom skogen men lugna puckar vi har manligt sällskap HAHA!!

Så ses små gullisar klockan 22.30 och det är en lång lördag skapt för fest

NO HANDLEBARS

Hellow!
Så okej nu sitter jag och diggar hårt till världens bästa låt.
Fan va bra den!
Oh... Så vill ni höra den... men vist för fan!!

I can ride my bike with no handlebars
No handlebars
No handlebars

I can ride my bike with no handlebars
No handlebars
No handlebars

Look at me, look at me
hands in the air like it's good to be
ALIVE
and I'm a famous rapper
even when the paths're all crookedy
I can show you how to do-si-do
I can show you how to scratch a record
I can take apart the remote control
And I can almost put it back together
I can tie a knot in a cherry stem
I can tell you about Leif Ericson
I know all the words to "De Colores"
And "I'm Proud to be an American"
Me and my friend saw a platypus
Me and my friend made a comic book
And guess how long it took
I can do anything that I want cuz, look:

När du har lyssnat på den känner du att det dags att ta över världen.
Fan vi är unga och världen borde buga för oss!
Så åter till nu tid där någon skriker svenne hora efter mig!!
Ursäkta mig då att jag är såå mycket snyggar än dig och dina så kallade vänner... Fitta på er!!

Menmen jag har ett IQ på 268 så jag tror att jag fixar det här.
Det är fredag och dagarna blir bara längre men jag lipar inte för det.
Jag är en sån jävla positiv person Fuck för det.
Ja som ni märker har jag börjat på ett av mina anfall och är tvungen att dra ut... Och nej inte till att leka lodis IGEN
Ni vet när jag går för bi Tengan skriker dem: TJA FÖR FAN WALLY KOM OCH JOINA OSS.
Så jag är värsta känd där... Du vet respekt... Bre
 Men cya nu är det dags att slå sönder en bil eller liknade för jag är ju en jävla svenne hora...
Nej en prinsessa is my name and im proud!!!!!!!



Den som talar illa om andra i din närvaro talar illa om dig i din frånvaro

tja alla

ja egentligen e jag sketa trött och ska till romme imårn....men man ställer ju upp för er vettu XD Wally är på scouterna och härjar. idag skulle dom tydligen bli ett med fullisarna i obsan och grilla där....haha XD kanske ska börja jag me får se....
asså imårn måste jag gå upp typ fyra halv fem eftersom  jag ska vara utanför skolan klockan sex.... vår idrotts lärare gjorde det väldigt enkelt....E DU INTE DÄR NÄR BUSSEN GÅR SÅ ÅKER DU INTE MED! så enkelt va det så man måste ju...
jaaa vad mer kan man säga. har jag tillfredsställt er nu. om inte så kan ni stoppa upp ert tangentbord i ........
Med varma hälsningar Friday XD
 
Under tiden medans ni väntar på nästa inlägg... klura på den här då! om ni hittar det skumma i bilden skriv gärna in till kommentarer och berätta! XD

weekfreak har sammlats....

hejsan, alla TRE bloggläsare! ni är ena trogna människor.
som ni har märkt har vi trixat och fixat med kameran. resultatet nedan XD Friday har fått en plats på starrbäcken och vi hoppas wally får en plats med. för dom som inte vet så e det ett kollo. fan vad vi längtar.
vishan, här kommer stadsbrudarna XD :P


// Friday and Wally


Serie!!!!

 
otroligt att man lyckas men det gör vi plus att vi lyckas fota XD

TJA FÖR FAN!

Jo idag var det bajs tisdag och jag gick faktiskt till skolan, Yay goo Wally.’

Och juste det! Jag har tänkt mycket på det du fråga Friday och jag kommer snabbt fram att jag skulle skita i båda och hoppas att han som ringde var redo för en dejt... Nej det var lite kallt nej jag skulle söka upp honom och eftersom att han kolla på mig skulle jag klä av mig och han skulle bli lite distraherad och sen skulle ja haffa honom och tvinga honom att äta upp sina ben.
Jag lovar jag tar det ganska hårt när någon hotar min morsa!!... Och bästa vännen... Såklart

Ja! Jag kom just hem från sjukan... Blä jag hatar sjukhus men jag fick med mig en del saker som dem nog inte skulle sakna... Allt från bangad till nåt man kör upp i röven.
Jepp i natt ska det ´blir kul, gissa va arsel grejen kommer köras upp, Asså inte mitt arsle i alla fall
Nej tjejer, killar, Gays och gubbar idag är det Sankt pat... Day duh.. E det bara jag som har koll på sånt.
Fan va smart jag lät där men måste dra ska kolla lite... På saker.

Fyller fest hemma hos mig ni vet FF kom om ni vill!

Frihet är att cykla i medvind och ha hemlängtan


Tips..

ni som inte har spanat in vår profil.....gör det........... och för gudsskull......sluta aldrig att kommentera XD

bloggen en vecka....fan va patetiskt XD <3

hej gays......ja alla gayar där ute idag e det er dag, var glada och njut för det var nog sista gången....XD
asså jag dampar också loss på den där jäkla männsko bilden hittar bara fyra eller fem för jag hitta en till....och nej wally jag vet inte när du började räkna döda hundar som människor....jag säger bara vilka fördomar ungen har.
men slut pratat om det. på svenskan i skolan håller vi på med olika dilemman. ni som inte har hjärn massa nog att veta vad dilemma är får snart veta det. för att jag och min grupp klurade ihop den bästa! så varsegoda.......


SKULLE DU DÖDA DIN BÄSTA VÄN FÖR ATT RÄDDA DIN MAMMA?!

du kommer hem en dag tillsammans med din bästa kompis. du hör telefonen ringa och går ut i köket för att svara. du blir förvånad när du ser en av dina köksknivar bredvid telefonen, men mer tänker du inte på det utan svarar. i telefonen hör du en okänd röst.
- om du inte dödar din kompis med kniven brevid dig inom två minuter, dör din mamma! och glöm inte....I'm watching you....
Du blir chockad och lägger långsamt på telefonluren sammtidigt som du tittar på den blänkande kniven....

VAD GÖR DU?!


Sug på den ni gays.....och för den här gången.....guys oxå. XD

 // Friday

Lala BOOORING

TILLBAKA!!!
Så jag har fan suttit som ett fån och stirrat på den där bilden Friday la in och har faktiskt också hittat 4 personer men räknas den döda hunden eller GE mig svar jag får damp om jag inte hittar alla ALLA MÅSTE BLI HITTADE!!!
God damit!!

Det var nått jag skulle skriva om men jag kommer verkligen inte ihåg liksom Gha!!
 Oh jag hörde en låt eller jag lyssnar på en låt där en kille sjunger: I will not hurt you unlessss you want to!
Nu sitter den och surra i huvudet tillsammans med mina sjuka fantasier.. Stackare och hans röst som var så vacker...
Okej detta var ju lite tråkigt: Tell me bby have you been drinking so come on bby shake it.

Ses allihopa jag känner mig rastlös dags att gå och mobba folk som jag gillra, ja en ju en sån där person som knuffar bort folk som jag älskar eftersom annars kanske dem blir ännu mer sårade av vad jag kanske kommer att göra med dem...ni ser jag har alltid med mig handklovar med fluff på.. Rosa fluff på
JAG E SÅ JÄVLA LEDSEN

Is good and its fun ^^

Det blir ju O.o

Haha din sjuka lilla gullunge det blir ju kuk ju!!

Ahh kuk det var fan roligt... Tjejen lyser upp min dag även om hon har svår migrän.
Jag ska berätta att Friday känner på sig när det kommer att regna osv ni fattar helt jävla kuk eller jag menar sjukt det är då hon får migrän har jag för mig....

Sååå vad har man gjort i dag då... Inte skolan i alla fall... Du vet det är bara att stoppa fingrarna i halsen och visa spyan och vips så har man en ledig dag full av porr chattande och äta upp varje smula i huset...
FAST sånt gör faktiskt inte jag för jag e en snäll flicka och jag hoppas att ni tror mig för annars suger ni kuk.
Va fan Friday KUK KUK... Och jag kysser min mamma med den munnen HERPES för fan.

Jag måste sluta svära det är för jävligt vilken jävla ordspråk jag har FUCK.
Fast jag missa förra ny året så jag hann inte önska mig eller göra något nyårslöfte och så... Ja var ganska borta den natten men va inte alla det.
Host var var jag nu igen JA just det KNARK!
Nej Feeeel... Vänta låt mig tänka kommer tillbaka snarast
PUSS OCH SLICK PÅ EDER ALLA

Älska aldrig i en trädgård- Kärleken är blind men det är inte grannarna.

Veckans bild....

         PS JAG HAR HITTAT FYRA // Friday

rebus: kul -l +k måndag

tja guys....och nej, inte gays den här gången....ni kanke får er egna dag men dewn är inte idag. deppa inte ihop  nu....
idag vaknade jag av fågelkvitter....och kurrande.. jag drog förväntansfullt upp rullgardinen i hopp om att snövits fågelvänner äntligen var här tillsammans med våren.....det senare alternativet var rätt... det första.......var inte rikti.......för i helvete. jag hittade två parande duvor utanför fönstret.
när jag väl förträngt den tanken var jag i skolan med ett matte prov i handen.........det var det första matte provet jag klarade mvg uppgifterna oxå...
när jag kommer ut i korridoren och är stolt som en tupp över mig själv men den tanken avbryts snart av......SHIT VAD LÄTT DET VAR!
AA JAG VET!
AA SKIT ENKELT!
vad är det för jäkla mening att få mvg om alla andra får det oxå. nej jag skoja bara.......jag har ju inte fått provet än. men vad spelar det för roll. huvud saken är att det kändes bra........då......förut.... vem försöker jag lura.
hela dagen slutar med ett dopp i" vill du ha ont i huvet dyk ner här" grytan. okej ingen idiot dyker ner där.....jag snubblade.
eftersom vi inte har några läxor så.......... soffa, tv, mellis dax
hörs
// friday                                
                                           

En sak från eran Wally och Dampen

Tja kisar!

Som ni kanske har läst har ja uber damp och det blir inte trevligt för någon när jag får mina anfall.
Ja som den gången när jag hade satt mig ner och gjort ut ett helt kapitel i f...ranska boken och mamma började gråta eller den gången när jag städa hela lägenheten och min farsa tog med mig till Dr och bad att dem skulle göra så att jag stanna på det sättet
Jag har just haft ett av mina anfall och skrivit en historia på 156 sidor A4 och jag började sent igår natt klockan 4 ungefär och när jag vakna på matsalsbordet med fyllda papper märkte jag att jag hade stora sår på mina vackra händer.
Men ibland kan mina damp anfall inte vara så... Kreativa utan en gång brände jag upp en den minstas leksaker från McDonalds och en annan min farsas skägg.
Ja den veckan kunde jag varken gå eller sitta.
Sen så har jag kastat ut en stol från 7 våningen... Tur bara att det inte var min tv och att stolen var lite rutten.
Morsa och farsan blev bara glada över att den var borta... Jag berätta såklart inte var den hade tagit vägen DUH
Ja listan är lång och jag har antagligen glömt bort det mesta efter mina anfall.

Men jag är ändå pappas lilla flicka och den minsta är ju efterbliven helt enkelt med sina stora ögon som alltid är halv öppna så det ser ut som han alltid är trött... Ah precis som sin syster som gick och la sig klockan 5 på dagen och vakna klockan 4... Den andra dagen.
Ja va fan ska jag skriva mer... Vill ni att jag ska skriva mer eller räcker det här?
Inte?eller...
Ja just det kommenter host tack ja ni märker vi älskar att läsa dem även om det står hemska saker... Ni vet ju va vi gör med folk som skriver saker som vi inte gillar.

Ses små jävlar och komihåg att det behövs ingen hjärna för att få MVG bara dem rätta metoderna!

Jag vill inte sätta hela världen i brand, bara tända en liten eld i ditt hjärta

 




glöm inte....

KOOOMEEEENTTEEEEEEEEERRRRRRRRAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!


Sundays.....

tja guys and gays ofcorse
idag har jag städat ut vintern! fan va skönt det är... när jag piskade min matta flög det damm och det var damm precis överallt! fan va skönt och fräsht det känns nu....
idag köpte jag två par nya vårskor och amssor med annat vårit...
haha Wallys lillebror ringde mig nyss först trodde jag det var vickan som ba.....hallå med sådär ynklig röst. fast när hon/ han sa jag e hemma då förstod jag att antingen har Wally fått ett av sina damp anfall eller så är det lillebrosarn....jag valde att tro på det senare alternativet och det stämde...tur det är inte kul när wally dampar.
men hurni har mkt att fixa med men skriver mer imorn. fan snart har bloggen fyllt en vecka!
vi hörs...
 // friday





På drift av Wally


Just nu framför mig hade jag världens vackraste solnedgång och med en bit choklad i munnen och Life is a highway sången som flög ut över Stockholm.
Jepp människor när dessa saker händer fattar man att det är totalt värt att leva och man längtar bara efter nästa underbara stund som man tillbringar med moder jord, men vänner, familj, eller bara med sig själv och bara tänka; fuck va livet är härligt att leva.
Ja om ni aldrig har upplevt ett sådant ögonblick bli inte förtvivlade och börja inte leta efter det för det kommer hitta dig och då kommer du känna som vi som har upplevt och fan det var värt att vänta.

Livet kan vara en gåta för vissa men för andra är det klart som glas men FAN VA HÄRLIGT DET ÄR ATT LEVA!!!

Detta var skrivet av Wally som är på drift mott något mycket bättre just nu.
 

loveee!!

Guuud hej!
Sorry att det blev lite knasigt på mitt förra inlägg för jag blev fruktansvärt störd av en viss person komma in och störa mig när jag höll på att skriva.
JA för visso det är hans hem men ÄNDÅ när en flicka sitter vid datorn kan hon bli aggressiv.
Så efter det sköt han mig med ett soft air gun väldigt moget!
Om ni undrar hur det känns så är det som att någon nyper en med naglar med fransk manikyr.
Så jag vakna upp i en säng, en säng som inte var min egen... Fast ärligt bryr jag mig inte var jag sover bara jag får sova... Som jag fick thx så mycket
 Och Friday du får mitt hjärta så här får du en present... Jag kopierade lite men what the fuck

F- Fucking fantastisk
R- Roligt rar
I- I freaking love you
D- Delicious
A- ansvarsfull... Nej jag driver Allt för bra för vara sann
Y - Yber hett... Jepp där satt den
 

Jag försökte packa in det i presentpapper men det gick sådär....
Såå små rövknullar jag har vaken allt för länge och även om klockan är prick 16.08 så är det dags att gå och lägga sig för i morgon är det skolan... MAMMMA JAG HAR FEBER!

Ja just det en vissss person säger att jag lyssnar på kass musik...GE INTE UPP FÖR GRUPPTRYCK

'Gråt aldrig över en kille, tänk på mascaran och ingen är så rik att hon har råd att förlora en vän


Love you Friday

Haha det är söndag och jag har just ätit och läst om simpsons LALA
Och nej det gick inte bra när jag var på väg hem med mina kjol och min uber ur ringade tröja klockan 1 på natten.
Så morgonen där på vakna jag i en helt okänd säng och bara tänkte Yahooo!!
En gkär tjej kompis och PUSS OCH KRAM PÅ ER ALLA

WALLY

  • W - wow
  • A - amazing
  • L - lol
  • L - love you
  • Y - ........okej kommer fan inte på något ord på y men ni hajjar grejen.................

LOVE YOU GIRL <33333333


 GULLIGA!!!!!!    // Friday


......

........






// Friday                                                            

YEAH

Bla,bla,bla
Ni får ursäkta stavningen just nu men ja e lite... pömsig
E hemma hos en polare just  nu och klockan är 0.1.32 och jag vill inte gå hem SJÄLV!!
Aii nej vi kommer inte få höra Wallys inlägg längre omg!! No mother

JA har boooring ses om ni vill FUCK

ps inlägg XD

om ni undrar hur jag tog mig ur wallys baklucka så ....... öppnade hennes farsa den morronen efter då han skulle till jobbet. han blev lite förvånad över mig där så jag drog en snabb bortförklaring och gick hem.
vi hörs                                         

// friday XD

Fredag med Friday

Varför wally tar över bloggen...? det får ni fråga henne om... :P jag vet bara att jag har haft asa mkt läxor och därför inte hunnit med dom viktiga sakerna i mitt liv....typ leta efter rostfläckarna. eller det borde inte vara så bra ide eftersom jag typ e otrogen mot dom. psst....jag har fått ett nytt fönsterbräde. host... ja nu kan vi glöma det.
idag hade vi ett no prov om kroppen. Det gick ovanligt bra... ivarjefall tills elinor krossar mina mvg drömmar när hon ger tillbax mitt papper.
hängde hoss clara några timmar nyss och det var kul.... och dom som undrar....ja clara är tjejen som kallar oss pinnar... men som sagt alla har sina dåliga sidor.
älskar er alla.....
eller ivarjefall några ses....

// Friday                                                 XXXDDD


TACK!

Tja bröder och Systrar som kämpar med oss idag!

Gud jag håller på att ta över den här B-loggen.
JA! Friday ligger i bakluckan av min nya volvo och nej ja tror inte att ni vill veta hur hon hamna där...

Okej, Okej jag vet att ni hatar kycklingljudet men jag vet inte hur man får bort... Men ni måste medge att det är ganska roligt i början.
Men om ni vet hur man ta bort det kommentera, tack!

Jag vill inte snacka om idag det gör mig deppig så stick och låt mig vara!
Nej, nej stanna jag mena inte vad ja sa... Sorry
Vi har sätt Jonny Cash FILMEN och den var ubeer bra och hoppas at ni kommer att se den:
Walk the line heter den.

Ja styvtutts vädret börjar ta över Sverige åter igen men det blir bara mer pulka för mig men ja skulle byta vad som helst för en varm dag på stranden.
Ahh kan ni se er det framför er? Mhm när ni ligger där och solar och mackorna är fula med sand lika så mp3 sorligt nog.
Sen går solen i mål och ni stönar högt och börjar leta efter er kofta som även den är fylld med sand.
Ni muttrar något till mamma att hon är en jävla pip.pip och sen börjar ni vänta på solen.
Och då kommer han...
- OMG vem är det som kommer?
- Ja det vet jag inte
- Nehe... Grattis då

Jaja mina älskade små turturduvor må fortsätta kämpa med oss igenom styvtutts vädret och mot drömmen i värmen

//Wally

 

Ska det vara så?

Gjorde det ont? Börja du skaka? Blev allt svart? Blev det kallt?
Nej... Allt blev rött, allt blev hett och jag hann aldrig börja skaka, ska det vara så?
Nej... Det ska bli kallt, det ska bli svart, för när allt är borta kan du endast skaka av kylan som kommer, är inte det sant?
Nej...Allt blir ljust, det blir behagligt och du reser dig upp utan rädsla, Är det inte så det ska vara?
Nej... Allt blir bara inget och det är slutet.
- Ska jag vara rädd nu?
- Om du vill?
- Bättre än inget.
- Bättre än allt på en gång ellerhur?


Från Wally
Om du drunknar i kärleken använd mun mot mun metoden

                                          

Boys and Girls LET'S DO THE CHICKEN DANCE

My milkshake brings all the boys to the yard,
And their like
It's better than yours,
Damn right it's better than yours,
I can teach you,
But I have to charge

I know you want it,
The thing that makes me,
What the guys go crazy for.
They lose their minds,
The way I wind,
I think its time


Lala och så går den låten!
Den har varit i mitt huvud HELA dagen och jag har inte kunnat att hjälpa att shaka lite på träslöjden.

OCH; OCH jag är fortfarande spankandes KUNG ingen kan slå min spankning för fan!
Så! skola skola skola det är liksom bara dola( det rimmar)
Ja vi har ärligt inte gjort något som är roligt... Är det någonsin roligt att gå i skolan?
Men i alla fall så hade vi fr,f,f,franska prov och jag sög litterärt balle och jag bara helvete och så bytte vi platser på franskan och jag förlorade mina två teddy björnar, jag kunde inte sluta gråta och bad att någon skulle döda mig så jag slapp att se när dom flyttade sina saker till ett annat bord.... Gud va ont det gjorde.
Men efter flera månaders terapi hos Dr Gunnarssons så tog Clara med mig till Casablanca som  har renoverat och deras nylagda golv blänker så mycket att man är osäker om man kanske ska ta av sig skorna innan man kliver in.
Men i alla fall så hittade vi DET liksom den var bara där och väntade på att någon skulle trycka ner spaken och sakta men säkert slicka den ren...
JA ni har rätt det var en ostmasken, Jag viste inte vad jag skulle göra, om jag skulle börja gråta, skratta, svimma, dö eller slå ner den där killen som har stirrat på mina pattar sen vi klev in i butiken.
Det var hemskt att behöva titta på den utan att inte röra den!

Host låt mig citera mina kära vänner:
Cigarretter dödar långsamt, men vem fan har bråttom
    OCH
Livet är som en tärning, det bästa man kan få är sex


Wally!

Fancy Thursday

Okej, okej nu väntar ni er att något "fancy" hände idag... men sanningen är.... jag skrev bara så för att ni skulle börja läsa och vad ser jag ....det funkade ju :P
Jaja denna morgon börjar ungefär som igår. Jag drar upp rullgardinen, inte med snövit entusiasmen som igår, eftersom jag inte vill göra mig själv besviken. Jo, så vad får jag se....samma gamla rostflä.... vänta lite, fönsterbrädet har ju slitits loss av stormen. Synd jag som började vänja mig med tanken på att behålla dom tre rostfläckarna. När besvikelsen är borta bestämer jag mig för att inte möta samma öde som dom...bara för att försöka få tillbax fönsterbrädet på plats. och nu när man inte behöver ha dåligt samvete för dom och deras kyla sååååå..............................KJOLAR HÄR KOMMER JAG!!!!!!!
I skolan är allt som vanligt förutom att vi helt plötligt från ingen stans ska dansa pardans på jumpan. det var väll..... hookulssst.....
Eller jo jag ångrar mig det fanns en grej som var "fancy" idag och jag säger grattis till er Cindy och Jasmine......haha idag tog det bara 1000 år, 362, dagar, 4 timmar, 2 min, 5 sekunder och 40 picko sekunder att ta er ut från skolan. bättre än ert förra rekord : 1000 år, 362 dagar, 4 timmar, 2 min, 5 sekunder och 41 picko sekunder....jag har bara en sak att säga.... GRA......NÄSTA GÅNG SKYNDAR NI ER UT AV BARA HELVETE! :p .........host .....tack. XD
 men nu goda vänner har jag bara en sak att säga .....................


// Friday                                    

... Ett tag sen, Ett otroligt långt tag sen

Laura skrev aldrig svar på Lucindas brev och som Lucinda hade lovat smussla hon sig in på lägret där alla fattigaste i stan var fångna.
Hon fick reda på att dom hade tagit Laura just innan Lucinda hade kommit.
Hon hade fått en svår feber och det var då vakterna hade tagit henne.
Lucinda lyckades göra en väg ut från lägret och hon och Esmeralda for till Angus men dom fick reda på att eftersom att han hade trott att Esmeralda hade dött i lägret så hade han gift sig med en kvinna som hete Ruth och dom hade fått en liten flicka som han hade döpt till Esmeralda.
Med brustna hjärtan for dom till USA till en liten by där dom fortfarande bor kvar om inte nått har hänt dom och det enda dom har kvar av sina älskade var minnena.
Hemma på gröna Irland hade människorna där byggt up en staty av en tjej blonda lockar och ett vänligt leende på läpparna och under den stod det: Till minne av den unga kvinnan som befriade vårt land och gjorde det möjligt för oss att leva i frihet. Lucinda Ylva O,mally.

Ja det var den jag hitta när jag röjde lite i min dator!
Tänk! ja ver redan deppig då:
Kan du tänka dig det Friday!


Ett ord värre än DET ordet!

Oh you go and get em girlfriend!!
Ja det är fett när du tar i hårdhandskarna Friday!

Men tyvärr kan jag inte låta er vara glada så länge, Glädjedödaren is in town.
Ni ser det finns en sak, en sak som HON förväntar sig att JAG ska läsa, den är så fittig den är så hemsk, liksom vad har man den till igentligen!
Den ligger bara där och är dålig, helt jävla värdelös.... Ja ni förstår nog vad jag snackar om... En franska bok!
Franska och bok går inte ihop, Bok är ett fint ord som jag gärna använder mig av men f,f,f,f,f,franska (spyr ner mig och katterna) är inte okej det är värre än ALLA svordomar det är inte rätt!

Oh jaja... Nu har jag gått och torkat bort spyan, katterna får gå så dem är ändå illaluktande.
Men jag har just skickat in mitt bidrag till en skrivtävling och den var verkligen värdelös liksom vafan tänkte jag men gjort e gjort och nu sitter dem säkert och fnissar högt om min helt jävla sjuka berättelse som fick min morsa att titta äcklad på mig och min pappa gå och bli emo....

Men om ni vill läsa den jag skriva ner den här men det är bara om ni vill... SÅKLART
 Ses snart har såå jävla tråkigt... Eller har jag det... O.o/ Eran kära Wally   

Passa på att läsa det här...

Ni som nu ändå är här inne och läser kan slösa 10 sekunder på det här också...
Om du har läst en text som du undrar något över, vill dissa eller helt enkelt bara beröma gör det för fan XD KOMMENTERA SÅ TANGENTBORDET BRINNER!!!
tack på förhand :P XD
// Friday




                                                                                               


Wallys dag i dag

Så ja det var ju deppigt Friday!!!
Och tack för bilden... liknar fan mej ju!

Men jag antar att det är min tur att berätta om min positiva dag.
Så allt började i begynnelsens tider ni vet med dinosaurierna och snubben som kunde gå på vatten och göra sprit av vatten( det skulle vara användbart duh) levde.
Liksom typ bah där var jag och bah: HALLÅ!!!
Och Bam jag vaknar och Bam jag har en stor ,röd, bajsig svans i ansiktet och Bam farsan kommer in och bara Bam Wally du måste vakna och ja bara: KÄFTEN JAG ÄR VAKEN!!
Det ena lede till det andra och så satt jag alldeles ensam med tårar flödande ner för mina kinder och ett krasande ljud från min väska när någon gick på den.
Jepp jag var åter där... I skolan utan min underbara Friday och utan en macka så jag kunde käka upp min sorg.
Ja timmarna gick, betygen sjönk men jag blev detsamma med mitt fettiga hår och vattniga ögon.
Ja flickor och barn män och pojkar lovet är ingen jävla dans på rosor ska ni veta, vänta vänta jag ska bara gå och ta livet av mig på vinden!
RYCK UPP ERA SMÅ BARN!!!
Så efter en lång dag av det man gör i skolan kämpa jag mig igenom snödriva efter snördriva i hopp om att jag skulle nå fram någon dag...
Ja kissa på mina bara fötter för att hålla dem varma, jag tiggde efter pengar på Platan för att kunna köpa mig en munk, JAG SLOGS MED TIGRARA SÅ ATT NI SKULLE FÅ VETA DETTA... Och nu är det dags att jag säger adjö...datorn börjar låta konstigt FUCK!


dagar man glömmer....

Imorse vaknar jag och är för engångs skull på bra humör. Jag sätter mig upp i sängen och vaknar PÅ RIKTIGT. När jag ska välja kläder bestämmer jag mig för att välja kläder efter väder och drar upp rullgardinen med ungefär samma engagemang och entusiasm som när snövit slår upp sina fönsterluckor för att hitta sina små trogna fågelväner sjungande inför ett vackert solsken på fönsterkarmen. Ungefär den stilen drar jag upp rullgardinen med för att se...jo vad... mina tre små rostfläckar på fönsterbrädet kämpandes i världens snö storm. Krack, där rök den dagen.
Och inte blev det bättre i skolan när vi har MA, So, Svenska, Engelska, NO...vad är det för blandning?! Svenska, engelska, NO, MA, SO hade vart fan så mkt bättre....jag får nog ta ett snack med vår rektor om feng shui...
jaja måste göra french now.
OCh som ett sista avslut som den nörd jag är måste jkag lägga in en nördig bild. förlåt Wally och alla andra coola personer där ute...men jag måste...

 XD      // Friday


Allmän information för tröga människor :P

som ni kanske har märkt eller kommer så kallar vi oss för Wally och Friday. Det är våra namn på bloggen. För dom som känner oss förstår ni nog vem som är vem eftersom bokstäverna är ungefär samma. Och sen en grej till vi skulle uppskata att man som kommenterare skriver namn eller smeknamn så vi fattar vem ni är.
Om ni fortfarande har frågor om vår blogg, kanske ni borde lämna den...nej fråga bara på. Vi hörs och ses...
//Friday  

dagen då bloggen startades<3

Are you exited? allways :P


svampen är Friday och rödtotten är Wally :p


TITTA OCH TÄNK


TJA MDF

Så här är vi då....
Våran blogg kommer handla om... oss, livet,emo, flowerpower, fjortizzz, kaffe och annat om ni vill.
Vi är här för att stanna och behaga... såklart
Friday är Friday och Wally är Wally.
Men som alla vet så har man mörka sidor....














PS!!!
Vi är inte gay....

RSS 2.0